Lilla Brogatan

Här finns det senaste inom design, inredning och mode. Lite som ett Harrods fast i olika butiker. På gatan finns också Pallashuset med bland andra H&M, Åhléns, Cervera, Rituals och Hjärterum samt ett par restauranger.

DAGENS UTBUD

Gastronomi elva
Lilla bro
Mariella inredning
Wahlströms konst
Vila vandrarhem
Oliven
Buketten
Lindex
City caféet
The body shop
Joel
Studio mei
Borås nagal
Cassise
Kaffehörnan
Specsavers
Idéguld
Mariamaria
Pret
Jolina
Fait
Vivåga
Indiska
Smycka
Bågelins
Åhléns
Cassels
Skopilen
Team sportia
Cervera

Idag är det till Lilla Brogatan man går för att hitta det senaste inom design, inredning och mode. Lite som ett Harrods fast i olika butiker (och även lite trevligare om vi får säga det själva). På gatan finns också Pallashuset som innehåller kedjor som Åhlens, Cervera, Cassels och Team Sportia.

Vi vill utveckla området kring Lilla Brogatan till att bli ett större designkvarter. Men hur? Till att börja med skulle både Stora Torget och Lilla Brogatan tjäna på om vi kunde öppna upp en passage mellan dem. Med en arkad genom något av husen skulle vi få fler besökare och möjliggöra satsningar för fler butiker som passar gatans profil. Allra helst skulle vi också vilja se trendiga kristallkronor och röda mattor längs gatan. Vad vill du se?

ÖSTERLÅNGGATAN SÖDRA.

Tänk om Österlånggatan kunde bli en naturlig fortsättning på det som börjat växa fram på Lilla Brogatan? Ett stråk där butiksmixen förstärks med ett starkt utbud av design, trend och exklusiva varumärken. Vi tror att det skulle kunna bli hur bra som helst – vad tror du?!